Rekommendationer

Rekommendationer

Nanda är en otroligt snäll, genuin och stödjande person och därför har jag känt mig trygg att utforska några av de allra svåraste känslorna jag har burit på genom mitt liv. Nanda har en gåva att få människor att känna sig trygga och oavsett vad jag berättade för henne så visste jag att hon inte skulle döma mig. Nanda har hjälpt mig att inte bara få medvetenhet men också djupt förkroppsliga de insikterna som kom fram i våra sessioner, vilket har lett till stora förändringar i mitt liv. Jag kan inte nog tacka Nanda för hennes visdom och vägledning.  

Tara M-B.

Jag hade privilegiet att arbeta med Nanda under vår holistic counselor-utbildning och fann hennes sessioner att vara riktigt bra. Hon har ett grundat, genuint intresserat, empatiskt och direkt sätt att närma mig som passade mig riktigt bra och hjälpte mig att knyta an till djupa längtan i mig. Jag uppskattade speciellt hennes klarhet och sättet hon anpassade sitt tempo till vad jag behövde på vägen. Jag respekterar djupt och rekommenderar varmt hennes arbete.

Albert B.

Nanda är en exceptionellt varm och skicklig counselor. Som någon som arbetar med människor själv så noterade jag snabbt att hon genuint lyssnade och vägledde från en djup inre förståelse. Som ett resultat av att arbeta med Nanda så känner jag ett större lugn och medkänsla för mig själv och i mina relationer. Om du letar efter en counselor så är min rekommendation att ge henne en chans!

Dai K-W.

Att arbeta med Nanda ger mig så mycket. Sessioner med henne känns alltid som en givande resa där hon vägleder med expertis, humor, insikt och en förståelse för språkets vikt och skönhet. Hon har en speciell talang för att få dig att se dig själv mer tydligt och jag rekommenderar henne till vem som helst.

Alexander B.

Nanda är en speciell person och en riktigt fin counselor. I hennes typiska varma, mjuka och subtila närvaro kände jag mig trygg att utforska mina inre känslor. Tillsammans landade vi i kärnan där läkning kan ske. Jag rekommenderar henne varmt.

Elfried K.

Sällan kan man sitta tillsammans med någon som har den kvalitet på medveten närvaro som Nanda tar in i sina sessioner. Det är en gåva. Jag har upplevt henne som en counselor med medkänsla och omtanke som har ett sant kall för att det här arbetet. Jag fann henne att vara vis, intelligent, modig och insiktsfull. Jag har inga tveksamheter att rekommendera henne.

Anne D.