Om mig

Om mig

Jag heter Nanda och jag är mamma, fru, syster, vän, professionell kommunikatör och holistic counselor. Jag är född och uppväxt i Nederländerna och flyttade till Sverige när jag var 20 år gammal. Jag valde en karriär inom näringslivet men under alla år var det något som skavde inuti mig. Sedan jag var liten har jag nämligen intuitivt känt att jag skulle kunna vara bra på att arbeta med människor i terapisammanhang. Jag insåg dock att jag först behövde grunda mig själv och bearbeta det som hindrade mig från att leva mitt liv fullt ut. Därför har jag ägnat många år åt terapi och utbildningar/kurser inom personlig utveckling och självkännedom.

För några år sedan tog jag ett kliv in i det okända: jag sade upp mig från mitt fasta jobb och flyttade tillsammans med min familj från Stockholm till en liten by vid havet i Spanien. Där började jag min internationella utbildning inom holistic counseling, hittade tillbaka till min kärlek för att skriva och skapade en blogg som jag kallar Living My Truth. När jag flyttade hem igen startade jag mitt företag: Poolside AB.

Jag är diplomerad holistic counselor och har min mottagning i Stockholm. Jag fortsätter min resa inom personlig utveckling som jag ser som ett livslångt commitment. Idag studerar jag till att även bli Somatic Experiencing® Practitioner (traumaterapi).