Welkom

  • Heb je behoefte aan covid-19 support?
  • Voel je je gestrest, uitgeput, opgebrand, of verdoofd? Heb je concentratieproblemen? Of ervaar je weinig plezier in je leven?
  • Is dat kritische stemmetje vanbinnen je vaak de baas?
  • Hebben ervaringen uit het verleden een impact op je dagelijks leven?
  • Vraag je je weleens af of er niet meer is in het leven dan slapen-werken-amusement-slapen?

Ik ben Nanda en ik ben holistic counselor. Plan een holistic counselingsessie met mij en kies er bewust voor om even uit de hectiek en onzekerheden van deze tijden te stappen en in het hier en nu te zijn.

Ik geloof dat wij allemaal op onze eigen unieke wijze in staat zijn om onze problemen op te lossen. Ik zie het als een eer om jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt om te ontdekken wat je weerhoudt om volop van het leven te genieten. Ik help je graag bij het zetten van de juiste stappen om je welzijn te verhogen, jezelf beter te leren kennen en innerlijke rust te vinden.


Ik verzorg holistic counselingsessies in het Zweeds, Engels en Nederlands. Sessies kunnen persoonlijk of online plaatsvinden en zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *